Wonderfeel

Wonderfeel is het grootste buitenfestival voor klassieke muziek van Nederland (en Europa) met meer dan 100 optredens door ruim 500 musici voor bijna 10.000 bezoekers in drie dagen

Op het 25 hectare natuurgebied in ‘s-Graveland liggen, op wandelafstand van elkaar, zeven podia met een eigen muzikaal karakter. Ze bieden voor elk wat wils: van barok tot minimal, van klassieke hits tot kersverse noten, van solo tot symfonisch, met lijnen naar jazz, pop en niet-westerse muziek. Dit alles uitgevoerd door (inter)nationale musici van wereldklasse, jonge honden en oude rotten.

Daarnaast presenteert Wonderfeel kunstdisciplines die aansluiten bij of in het verlengde liggen van (klassieke) muziek, zoals dans, muziektheater, poëzie, literatuur en muziekdocumentaires. Natuurwandelingen, yoga en diverse kinderactiviteiten complementeren het programma. Door de verkoop van dagtickets, een vol festivalschema met parallelle programmering, rollende keukens en een camping op loopafstand van het festivalterrein, heeft Wonderfeel het karakter van een popfestival. Hiermee neemt het festival een unieke positie in binnen het klassieke festivalaanbod en voegt daar een andere beleving van klassieke muziek aan toe.

Wonderfeel

 Contactinformatie

info@wonderfeel.nl
www.wonderfeel.nl

Focus

Muziek
Actief
Adres

Proloog Hilversum 
's-Gravelandseweg 55
1217 EH Hilversum

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwbrief ontvangen?

Dat dan door u >hier< aan te melden.

Oog voor Cultuur in Onderwijs

Proloog maakt cultuureducatie bereikbaar voor alle jonge mensen in Hilversum