Proloog: Docenten en cultuuraanbieders Hilversum vinden elkaar op UITmarkt

De eerste UITmarkt van Proloog in het Muziekcentrum van de Omroep is succesvol verlopen. Negentig docenten en culturele aanbieders grepen deze gelegenheid aan om te netwerken en zich te laten inspireren.

Dat meldt de organisatie, Proloog Hilversum. Opvallend was de show afgelopen week in het Muziek Centrum voor de Omroep, geregisseerd door coördinator Caroline Grasmeijer, waarin veertien culturele aanbieders zich in een paar minuten lieten zien of horen. 

Kinderen uit groep 4 dansten op de muziek van het theaterorgel St. Pierre Palla dat tijdens een slapstickfilm speelde, Beeld & Geluid toonde een teaser van het nieuwe museum en het Filmtheater Hilversum liet een trailer zien van een film die leerlingen kunnen bezoeken. “Kunst en cultuur zetten iets in beweging, spreken een eigen taal en de vraag is of kinderen en leerlingen op jullie, docenten, kunnen rekenen”, besloot Grasmeijer. 

Scholen die deze dag hebben gemist, kunnen ook op de website www.prolooghilversum.nl kijken en een culturele aanbieder per kunstdiscipline vinden.

bron: www.gooieneembode.nl
Proloog: Docenten en cultuuraanbieders Hilversum vinden elkaar op UITmarkt
Adres

Proloog Hilversum 
's-Gravelandseweg 55
1217 EH Hilversum

Nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwbrief ontvangen?

Dat dan door u >hier< aan te melden.

Oog voor Cultuur in Onderwijs

Proloog maakt cultuureducatie bereikbaar voor alle jonge mensen in Hilversum